Cum platesc

Purple Flowers

Cum platesc

Toate preturile afisate pe www.christmascollection.ro sunt finale si contin TVA 19%.

Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

  • Plata online cu cardul, (Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro) sigur si rapid, la finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata serverelor securizate ale partenerului nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL);
  • Virament bancar- plata prin banca (cu ordin de plata)
  • Ramburs – plata in numerar la livrare- din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 800 lei.

Pentru plata prin virament bancar, datele noastre de cont sunt:

SC CHRISTMAS TIME SRL

RO RO45593889, J40/2105/2022

RO60 BTRL RON CRT 06358 81301,

Banca Transilvania SA, Cluj-Napoca

Plata prin virament bancar poate fi realizata la sediul bancii sau prin internet banking. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

Informativ, pentru platile interbancare (din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din banca Transilvania), banii sunt transferati aproape instantaneu.

Acest orar este strict informativ, SC CHRISTMAS TIME SRL nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

Pentru comenzile prin email sau telefon, poti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare:

  • Plata online cu cardul (persoana care va prelua comanda ta, iti va trimite un email din partea procesatorului de plati EuPlatesc.ro, care va contine un link in care vei putea realiza plata online cu cardul)
  • Virament bancar
  • Ramburs – plata in numerar la livrare

Din motive care nu tin de SC CHRISTMAS TIME SRL, se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la comenzi@christmascollection.ro.

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.


Favorite contul meu 0 cos
Notifications Circle Heart Heart